Prepsikka

Palvelut

Yritysvalmennuspalvelut ja liikkeenjohdon konsultointi

Asiakkaani ovat vuokranneet minut neuvonantajaksi, sparraajaksi, mielipiteen antajaksi, kouluttajaksi tai valmentajaksi. Tunniksi, kahdeksi, päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi. Tarpeen mukaan.

Minut hyväksyttiin arvovaltaisen Liikkeenjohdon Konsultit ry:n jäseneksi huhtikuussa 2016.

Ennen kuin konsultti voidaan hyväksyä LJK:n jäseneksi, häneltä edellytetään kokemuksen hankkimista ja osoitettua osaamista.

Henkilöjäseneltä edellytetään, että hän on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon tai muin tavoin hankkinut vastaavat tiedot. Hän on toiminut käytännön tehtävissä erikoisalallaan vähintään kahdeksan vuoden ajan ja vähintään kolmen vuoden ajan päätoimisesti itsenäisiä ratkaisuja tekevänä liikkeenjohdon konsulttina tai yritysjohtajana.

Asiakkaan kannalta jäsenyyteen liittyvä kokemusvaade merkitsee sitä, että LJK:n jäsenet ovat menestyneet kovassa markkinakarsinnassa. He ovat toiminnallaan osoittaneet olevansa taidoiltaan kilpailukykyisiä ja pystyviä lunastamaan sekä omat asiakaslupauksensa että asiakkaittensa odotukset. LJK:n jäsenet ovat markkinatestattuja.

Tekninen konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Suurelta yleisöltä ”piilossa” vedän rautatiealan projekteja ja tuotan teknisiä selvitys- ja asiantuntijapalveluita. Olen aina ollut kiinnostunut tekniikasta, ja olen toimintatavoiltani jämäkkä ja täsmällinen.

Rautatiealan toimeksiannot teen toistaiseksi Ramboll CM Oy:n kautta (Ramboll CM osti E-West Oy:n 31.8.2016). Muut tekniset asiantuntijapalvelut tuotan suoraan oululaisella asenteella Espoosta. Mitä moniulotteisempi tekniikkaan liittyvä toimeksianto, sitä kiinnostuneempi olen.

Tekniikan kanssa olen ollut tekemisissä syntymästäni lähtien. Olen muun muassa rakentanut isäni kanssa Pudasjärven yläasteelle ensimmäisen tietoverkon ihan omin käsin.

Tuotteistus a.k.a palvelumuotoilu

Onko sinulla tai yrityksessäsi osaamista, jolla et vielä ole tehnyt rahaa? Tuotteista osaamisesi ja asiantuntijuutesi palveluksi, joka on riskitön ja helppo ostaa. Tuotteistuksen, eli tutummin palvelumuotoilun tavoitteena on suunnitella käyttäjälähtöinen palvelukokemus niin, että palvelu tuottaa asiakkaallesi mitattavaa, konkreettista hyötyä – ja tietysti kasvattaa omaa liiketoimintaasi.

Tuotteistuksessa käymme yhdessä läpi muun muassa seuraavat keskeisimmät asiat:

  • Kenelle palvelu on tarkoitettu? (kohderyhmä)
  • Ketkä palvelua tuottavat? (resurssit)
  • Kuinka palvelu toimitetaan asiakkaalle? (prosessit)
  • Mitä asiakirjoja palvelu sisältää? (dokumentointi)
  • Mikä on palvelun (mitattava) asiakashyöty? (asiakaslähtöisyys)
  • Mikä on palvelun ansaintalogiikka? (liiketoiminta asiakkaan ja tarjoajan näkökulmasta)

Tosielämän tilanne. Kun yksi sitoo #ensiapu-koulutuksessa päätä, kollega @MSarkiniemi ottaa kuvan ja lähettää sen työkavereille.

test Twitter Media - Tosielämän tilanne. Kun yksi sitoo #ensiapu-koulutuksessa päätä, kollega @MSarkiniemi ottaa kuvan ja lähettää sen työkavereille. https://t.co/1A6MJn01Tu
Kaikki oikeudet ja naurut pidätetään. Copyright © 2008-2017 Prepsikka Oy. Y-tunnus 2202417-7.