Prepsikka

Mikä on Prepsikka?

Prepsikka on yksityinen, vuonna 2008 perustettu sinivalkoinen, ahkera ja aikaansaava yritys, jonka pääasiallisia palveluita ovat liikkeenjohdon konsultointi sekä tekniset asiantuntija- ja projektinjohtopalvelut. Jukka Niemelä hyväksyttiin arvovaltaisen Liikkeenjohdon Konsultit LJK ry:n jäseneksi 4/2016.

Mistä nimi tulee?

Prep tarkoittaa valmennusta tai valmistamista. Repsikka on (autonkuljettajan) apumies. Prepsikka on siis valmennusapumies. Yrityksen graafisen ilmeen perusväri on oranssi, koska yrityksen nimestä voi löytää sana-assosiaation ”persikka”.

Persikka on makea hedelmä, jonka sisällä on kivenkova siemen, josta kasvaa iso puu, joka tuottaa hedelmää. Siten Prepsikka on valmennusapumies, joka kylvää ammattitaidollaan yrityksesi liiketoimintaan siemeniä, joista kasvaa isoja, tuottavia puita.

Klikkaa tästä ja ota rohkeasti yhteyttä!

aa-logo-2016-fi

Tosielämän tilanne. Kun yksi sitoo #ensiapu-koulutuksessa päätä, kollega @MSarkiniemi ottaa kuvan ja lähettää sen työkavereille.

test Twitter Media - Tosielämän tilanne. Kun yksi sitoo #ensiapu-koulutuksessa päätä, kollega @MSarkiniemi ottaa kuvan ja lähettää sen työkavereille. https://t.co/1A6MJn01Tu
Kaikki oikeudet ja naurut pidätetään. Copyright © 2008-2017 Prepsikka Oy. Y-tunnus 2202417-7.