Prepsikka

Yrittäjä, kuinka kehität itseäsi?

Aloitin yrittäjänä 1.7.2008. Elin jonkinmoisessa harhaluulossa, ettei yrittäjän tarvitse enää kehittää itseään, saati opiskella mitään. Työ tekijäänsä opettaa ja silleen. Kuinka väärässä olinkaan? Olen eksynyt ja löytänyt erilaisiin koulutuksiin vuosien varrella. Jokainen niistä on osoittanut minulle, kuinka vähän oikeastaan tiedän. Toisinaan ne ovat osoittaneet minulle, että minulla on keskimääräistä parempi tietotaito jostain asiasta.

Joulukuussa 2014 kävelin Jari Sarasvuon Stronghold-linnakkeeseen. Siitä alkoi varsinainen kehityspolku, joka myöhemmin muuttui valtatieksi. Ehdin jo tehdä päätöksen jatkaa toinen vuosi putkeen, kun pitkäaikainen ja tarmokas yrittäjäkollegani, tamperelainen Andy Hopi alkoi markkinoida Tekijäakatemia-valmennustaan.

Kaikkien koulutus- ja valmennusmainosten ja markkinointitoimenpiteiden ristitulessa olen löytänyt itselleni sopivan tavan kehittää itseäni. Ei yksittäisiä koulutuspäiviä tai luentoja. Minulle sopii parhaiten hyvin vedetty pitkä valmennusohjelma, jossa on intensiivijaksojen lisäksi verkkomateriaalia ja välitehtäviä. Joudun sulkemaan kaiken muun ulkopuolelle ja keskittymään vain itseeni. Se ei ole huono asia.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan sekä Jarin että Andyn valmennusohjelmiin. Vuoden aikana tapahtuu ihmeitä, sen voin taata!

Pistä jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Melkein voitettiin jääkiekossa. Vastustaja tasoitti viimeisellä sekunnilla. Vähän söi.

Kaikki oikeudet ja naurut pidätetään. Copyright © 2008-2017 Prepsikka Oy. Y-tunnus 2202417-7.