Prepsikka

Murmelipäivän tilitoimisto tekee hulluksi

Hohhoijaa. Mikäpä se maanantain saisikaan paremmin käyntiin kuin tilitoimistoltani tullut lasku. Siis ex-tilitoimistoltani, jonka kanssa yhteiselomme päättyi 30.9.2015. Siis 3,5 kuukautta sitten. Tai siis luulin päättyneen.

Jouduin ottamaan heihin yhteyttä, koska verottaja muistutti minua tekemättömästä veroilmoituksesta. Sanktioitakin olisi luvassa, ellei ilmoitus olisi perillä ajallaan. Ihailen suomalaisen virkamiesorganisaation täsmällisyyttä, josta moni voisi ottaa oppia.

No, sain tietysti pahoittelut siitä, etteivät olleet tehneet veroilmoitusta. Luulin tietysti sen kuuluvan palveluun, josta maksoin sikahintaa. Jep, toistan itseäni. Samalla myös muistutan itseäni siitä, että ei kannata olettaa mitään. Ei jonkin asian kuuluvan palveluun, tai että tietyt velvoitteet hoidetaan automaattisesti. Aiempi, ensimmäinen tilitoimistoni Talouskolmio Oy hoiti kaikki nämä asiat vaivaamatta minua millään turhuuksilla. Nykyinen tilitoimistoni Tilitoimisto Marjut Uotila kuuluu samaan kategoriaan.

Maanantaiaamuna reskontrassa oli normaalihintainen lasku veroilmoituksen tekemisestä. Sen nyt tietysti ymmärtää, koska kyseessä on kasvoton tilitoimisto, josta ei saa asiakaspalvelua. Eniten vitutti se, että laskulla oli myös heidän kirjanpitojärjestelmänsä kuukausikulut loka-joulukuulta.
Sitä tässä vain mietin, että mistä minua rangaistaan? Juuri kun luulen päässeeni eroon Talenomista, sieltä tupsahtaa aina joku sählinki selvitettäväksi. Milloin perintäfirman kautta, milloin mitäkin.

Jos minä olisin kyseisen putiikin toimitusjohtaja, prosessit olisivat kunnossa. Asiakaslupauksiin kuuluisi, että jos työ tehdään myöhässä tai virhe on meillä, asiakas ei maksa mitään.

Pistä jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Melkein voitettiin jääkiekossa. Vastustaja tasoitti viimeisellä sekunnilla. Vähän söi.

Kaikki oikeudet ja naurut pidätetään. Copyright © 2008-2017 Prepsikka Oy. Y-tunnus 2202417-7.