Prepsikka

Kun asiakaspalaute pelastaa päiväsi

Turasin asiakkaalleni esitteen, joka päätyi Suomen suosituimman työyhteisöjen asennekouluttajan, Olli Linjalan kouraan. Asiakkaani välitti Ollin suoraviivaisen palautteen sellaisenaan:

Ei vaiskaan, AIVAN LOISTAVA ESITE, EHKÄ PARAS MITÄ KOSKAAN OLEN NÄHNYT MILTÄÄN TOIMIALALTA !!!!! IHAN OIKEESTI –POSSU HYVÄ!!!! Kuka helvetti on tämän tehnyt, kellä on noin loistava luovuus – rohkeus on sinulta, ja se on super – juuri noin sitä täytyy uskaltaa ja jotka osaa, ne uskaltaa. Siis aivan RAUTAAAA!!! ihan tässä ihmettelee, mitä tapahtui – aikani tutkaillessa itseäni muistin, tuohan on erektio!!! Sitä ei kovin helposti tapahdu!!!! Voi että, KUN MEITSI ON YLPEE SUSTA!!! Siis olen liekeissä!!!!!

Nauroin Tampereen-aamujunassa ääneen. Oli pakko kysyä Ollilta, josko voin käyttää hänen nimeään tämän loistavan referenssilausunnon yhteydessä. Eikä mennyt kauaakaan, kun Olli vastasi:
Tottakai saat käyttää nimeäni ja mielipidettäni, sen jokaista sanaa. Seison mielipiteitteni takana, koska tarkoitan aina niiden sisältöä. Olen iloinen ja otettu, mikäli ne edesauttavat jonkun bisnestä, tässä tapauksessa sinun.
Onhan se hyvä, että Suomessa on suorapuheisia ihmisiä myös silloin, kun on jotain hyvää sanottavaa. Ehkä otan Ollista mallia ja edes yritän antaa positiivista palautetta edes jollekin päivittäin. Työssä ja työn ulkopuolella.
Pistä jakoon: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Melkein voitettiin jääkiekossa. Vastustaja tasoitti viimeisellä sekunnilla. Vähän söi.

Kaikki oikeudet ja naurut pidätetään. Copyright © 2008-2017 Prepsikka Oy. Y-tunnus 2202417-7.